Vägrar släppa supertalangen

Callum Hudson-Odoi vill bort från Chelsea. Den 18-årige supertalangen ska ha lämnat in en transferbegäran under den gångna helgen och storklubbar som Juventus, Bayern München och Liverpool sägs vara intressenter.

Men nu rapporterar BBC att yttermittfältaren kan komma att stanna i Chelsea. Nyhetsjätten skriver att The Blues inte vill släppa Hudson-Odoi, som har 18 månader kvar på sitt kontrakt, och hänvisar till den assisterande tränaren Gianfranco Zola.

– Vi tror på det han kan göra för den här klubben. Vi känner inte till många 18-åringar som spelar lika mycket som honom. Det visar att vi tror på honom, säger Zola.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier