Tack för den här vintern!

Fladdermusen har landat, de engelska ungdomarna har flytt till Tyskland och Sean Dyche har tappat rösten.

Ett transferfönster är avslutat och det blev egentligen inte mer än ett rejält domino. Gonzalo Higuain till Chelsea gav Krzysztof Piątek till Milan som innebar Alvaro Morata till Atlético som under fönstret sista självande timme resulterade i Michy Batshuayi till Crystal Palace.

Nu laddar vi om för sommaren då Real Madrid ska växla upp, Bayern München växla om och PSG växla vidare.

Miljarderna kommer rulla, agenterna komma springa till paradisöar med fickorna fulla med pengar och de engelska akademispelarna kommer fortsätta rusa mot Bundesliga. Det finns en hel del att hata men samtidigt massor att älska.

Vi längtar redan!

Tack för att ni läst, lyssnat, frågat och inte minst diskuterat med oss!

På återhörande.

dyche
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier