Ramos hemliga plan: Därför läcks uppgifterna

Det delikata transferspelet är igång och det är precis den här typen av förhandlingstaktik som bloggen bara älskar. Låt oss presentera: Mäklaren Sergio Ramos.

Marca presenterar, som vi skrivit, i dag uppgiften att Sergio Ramos överväger sin framtid i Real Madrid. Ett “avslöjande” som påminner mycket om händelserna 2015 när spanjoren ett tag faktiskt såg ut att vara nära en övergång till Manchester United.

Det slutade då med att Ramos istället skrev på ett nytt och förbättrat kontrakt med Real Madrid. Ska vi tro Diario ABC är det nu exakt samma spel som 33-åringen återigen försöker sig på.

Enligt tidningen är Ramos plan inte alls att lämna Madrid utan istället att förlänga sitt kontrakt, som löper ut 2021, med ytterligare ett år. 33-åringen vill på det sättet försäkra sig om att han får möjlighet att slå Raúls matchrekord för Real (Ramos är i dag 135 matcher bakom legendaren).

För besväret vill Ramos också ha en löneförhöjning från 130 till 150 miljoner kronor om året.

President Florentino Perez förlänger gärna försvararens avtal men vill bara ge Ramos en moderat löneökning, skriver ABC. Något som dock kan skapa problem om klubben vill värva Eden Hazard från Chelsea då Ramos inte påstås acceptera att belgaren får mer betalt än honom själv.

Transferspelet är igång och vi älskar det!

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier