Uppgifter: Villas-Boas tillbaka i europeisk fotboll

Det har viskats om José Mourinho. Nu kan det istället bli José Mourinho-light.

Enligt trovärdiga France Football är André Villas-Boas överens med franska Marseille om ett tvåårskontrakt värt motsvarande 77 miljoner kronor om året. Det enda som återstår innan portugisen kan presenteras är för parterna att enas om hur stor tränarstab 41-åringen ska få ta med sig till Frankrike.

Villas-Boas kommer närmast från kinesiska Shanghai SiPH som han lämnade 2017. Innan äventyret i Asien tränade 41-åringen Zenit, Tottenham, Chelsea, Porto och Académica.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier