Uppgifter: Barça-tränaren får sparken i dag

Enligt RAC1 kommer Ernesto Valverde, trots den spanska ligatiteln, under tisdagen få sparken av Barcelona.

Bland kandidaterna till att ersätta Valverde nämns Belgiens förbundskapten Roberto Martinez, Nederländernas Ronald Koeman, tidigare Juventus-tränaren Massimiliano Allegri och Ajax Erik ten Hag.

Uppdatering: Uppgifterna att Valverde får sparken bekräftas nu av flera spanska medier som El Mundo och Diario Sport. Beslutet kommer efter det tunga uttåget ur Champions League mot Liverpool och förlusten i den spanska cup-finalen mot Valencia.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier