Uppgifter: Dortmund vill sälja Isak

Borussia Dortmund behöver en till spelarbuss för att ha plats för sin nu 35 man stora trupp. Det skriver tyska Bild och flaggar för en utrensning i sommar.

Bland namnen som nämns finns svenske Alexander Isak. Bild menar också att det bör finnas gott om intressenter efter 19-åringens imponerande säsong i Willem II.

Bild fokuserar dock framförallt på i Dortmund större namn och första prioritet ska vara att sälja välavlönade André Schürrle. Andra spelare som hänger löst är Raphael Guerreiro, Maximilian Philipp, Marcel Schmelzer, Ömer Toprak, Sebastian Rode, Dzenis Burnic, Felix Passlack, Shinji Kagawa och Jeremy Toljan.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier