Alonso kan lämna Chelsea

Marcos Alonso har fått väldigt lite speltid den här säsongen i Chelsea. Han var visserligen startgiven i början av säsongen men har under säsongsavslutningen fått sitta på bänken och se Emerson gå före honom.

Nu vill spanjoren göra något åt situationen.

Enligt spanska tidningen Marca vill Atlético Madrid värva vänsterbacken.

28-åringen vet att om det blir Spanien så finns det bara ett lag – och det är Atlético. Det med tanke på att Diego Simones lag letar efter en ersättare till Lucas Hernandez – som är klar för Bayern München sedan tidigare. Dessutom förväntas Filipe Luis lämna klubben också.

Marca skriver att det finns två hinder. Det ena är övergångssumman. Alonso har nyligen förlängt sitt kontrakt med Londonklubben och lär kosta en del. Det andra är Chelseas transferförbud – vilket betyder att man inte kommer vilja släppa honom utan att kunna hitta en ersättare.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier