Real Madrid vill ha supertalangen

Benficas supertalang Joao Félix, 19, är en av sommarens hetaste namn. Med en succésäsong i bagaget har 19-åringen lockat till sig uppmärksamhet från världens allra största klubbar.

Spanska AS rapporterar i dag att Real Madrid har lagt ett bud på 80 miljoner pund, närmare 800 miljoner kronor för att ta Joao Félix från Portugal till Spanien. Summan kan dock överstiga – till närmare en miljard kronor om man ska räkna in eventuella bonusar – vilket man ska givetvis göra.

Andra klubbar som uppges vara intresserade av forwarden är Manchester United, Chelsea, Juventus och Manchester City. 

Joao Félix spelade under gångna säsongen 43 matcher och har stått för 23 mål och elva assist. Han ”presenterade” sig för hela fotbollsvärlden i Europa League-mötet mot tyska Eintracht Frankfurt tidigare under våren – då gjorde han ett hattrick.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier