”Klopp får ett nytt monsterkontrakt”

Jürgen Klopp förde sitt Liverpool till Champions League-titeln.

För det ska han belönas – rikligt.

Det menar i alla fall engelska medier, som i natt samstämmigt rapporterar att Liverpool tänker belöna den tyske tränaren med ett nytt, maffigt kontrakt.

Klopps nuvarande kontrakt sträcker sig till 2022 och han har själv sagt att han avser att fullfölja det. Men Liverpools amerikanska ägargrupp Fenway Sports Group vill, enligt ansedda The Guardian, vara på den säkra sidan och uppges därför erbjuda Klopp ett nytt kontrakt som sträcker sig längre än 2022 och som gör honom betydligt bättre betald.

Klopp har med sitt nuvarande kontrakt tjänat cirka 85 miljoner kronor per säsong. Det nya kommer att ge honom cirka 120 miljoner kronor per säsong.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier