Uppgifter: Berg närmar sig ärkerivalen

Som Sportbladet skrivit är Marcus Berg en jagad man efter att kontraktet med Al-Ain löpt ut. Grekiska Olympiakos och qatariska Al Ahli Doha har båda hört av sig med lukrativa bud och nu uppger gazzetta.gr att Berg bara är ”ett slutgiltigt ja” från att skriva på för Olympiakos, rapporterar Fotbollskanalen.

Enligt Sportbladets grekiska uppgifter är kontraktet med Olympiakos värt 16 miljoner kronor om året i tre säsonger. Skulle 32-åringen skriva på är det dock en kontroversiell övergång då klubben är ärkerival till Bergs gamla lag Panathinaikos.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier