Aston Villa värvar spanskt inför PL-återkomsten

Aston Villa är tillbaka i Premier League igen.

Nu har man börjat shoppa för att förbereda sig för comebacken – från affären man precis kom ut ifrån.

Under onsdagen presenterade klubben sitt första nyförvärv inför återkomsten i form av lokalrivalen Birminghams spanjor Jota, som skrivit på för två år. En spelare som Birmingham betalade en klubbrekordsumma för 2017 när de köpte loss honom från Brentford för knappt sex miljoner pund.

”Jag har jobbat med Jota i Brentford. Han är en superb, talangfull spelare” säger klubbens tränare Dean Smith till Aston Villas webbplats.

Transfersumman denna gång ligger enligt samstämmiga brittiska uppgifter på 4 miljoner pund.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier