”Ska presenteras när Hazard är förlorad”

Chelsea är trots alla turer överens med högt aktade talangen Callum Hudson-Odoi om ett nytt femårskontrakt. Det skriver Standard som påstår att klubben hoppas ha allt underskrivet så att nyheten kan presenteras kort efter Eden Hazards flytt till Real Madrid blir officiell.

På så sätt hoppas klubben ge fansen lite positiva nyheter mitt i förlusten av Hazard. Som en symbolisk handling kan 18-årige Hudson-Odoi också få ta över Hazards tröjnummer 10.

Det nya kontraktet påstås vara värt upp emot 1,2 miljoner kronor i veckan och är en stor framgång för Chelsea då engelsmannens nuvarande avtal löper ut 2020 och tyska Bayern München hela året försökt locka honom till Bundesliga.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier