Uppgifter: Mbappé tvingar sig bort

Dags för lite mer Kylian Mbappé, så här på tisdagsnatten.

Den spanska Tv-kanalen El Chiringuito kommer nämligen med de oväntade uppgifterna att den 20-årige superstjärnan kräver att få lämna Paris Saint-Germain.

Kanalen berättar dock inte vilken klubb Mbappé i stället vill skriva på för.

– Det är ett läge för mig att ta mer ansvar. Det skulle kunna vara här i Paris, vilket skulle vara glädjande. Men det skulle också kunna vara någon annanstans med ett nytt projekt. Oavsett är jag vid ett vägskäl i min karriär, har anfallaren tidigare sagt.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier