De Bruyne om Hazard: ”Ingen brådska”

För lite Eden Hazard i bloggen på sistone?

Det tänkte nog ingen med tanke på de senaste dagarna. Men här kommer ändå en liten update.

Samtidigt som spanska och engelske medier tävlat med varandra i att ha fel med tidsangivelser för Real Madrids offentliggörande av stjärnvärvningen från Chelsea så är huvudpersonen på landslagssamling med Belgien.

– Eden har jobbat på den här veckan. Vi är proffs och vet vad vi behöver göra under de närmaste dagarna innan vi tar semester, säger Hazards lagkamrat Kevin De Bruyne på dagens landslagspresskonferens enligt AS.

En presskonferens där han också delger sin syn på de annalkande Hazardövergången.

– Vi ser alla att han kommer flytta till Spanien och jag tror att värvningen kommer gå i hamn efter landslagsuppehållet. Om något definitivt sker, så skulle jag säga att det gör det inom de närmaste fyra-fem dagarna.. Men det är ingen brådska nu. Efter de här landskamperna har han massvis med tid.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier