Liverpool nära succéspelare

Nicolas Pépé, 24, har haft en strålande säsong med Lille i Ligue 1.

Nu uppges flera storklubbar vara ute på jakt efter yttermittfältaren. Enligt trovärdiga L´Equipe är Liverpool favoriter att värva den ivorianske landslagsstjärnan. De är beredda att betala närmare en miljard kronor för att landa honom.

Lille har tidigare bekräftat att att Pépé jagas av flera storklubbar, som till exempel Manchester United och Arsenal.

24-åringen har stått för 22 mål och elva assist på 38 ligamatcher. Han var en stark bidragande orsak till att klubben spelar i Champions League nästa säsong.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier