Uppgifter: Henke Larsson aktuell för tränarroll i Celtic

Ända sedan Henrik Larsson bestämde sig för att slå sig in på tränarbanan har det pratats om en framtida återkomst i Celtic.

Enligt Scottish Sun kan det nu bli verklighet.

För ett par veckor sedan stod det klart att Neil Lennon, som tillträdde som tränare efter att Brendan Rodgers lämnade för Leicester, tränar klubben även nästa säsong.

Lennon uppges nu vara sugen på att plocka in två svenskar i tränarstaben – Henrik Larsson och Johan Mjällby, båda två med ett förflutet som spelare i klubben.

Johan Mjällby har tidigare varit assisterande tränare till Lennon i just Celtic mellan 2010 och 2014 och tränar i dag FC Stockholm.

Henke har inte fått i närheten av samma fart på tränarkarriären som han hade som spelare och är för närvarande klubblös. Under sina glansdagar i Celtic svarade han för 242 mål på 315 matcher innan han lämnade för Barcelona 2004.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier