Griezmann: Vet inte om jag stannar i La Liga

Sillybloggen älskar som bekant landslagsuppehåll då det är ett av nu ytterst få tillfällen då media får chansen att ställa raka frågor till spelarna utan att ha en presschef flåsandes i örat eller en sponsor som kräver att hälften av ämnena ska handla om ett maltesiskt bettingföretag.

En av de som nu stått framför en mikrofon är Atlético Madrids fransman Antoine Griezmann och det var ett intressant uttalande den 28-årige anfallaren levererade.

– Jag vet var jag vill gå och jag vill också göra klart allting så fort som möjligt. Men jag vet inte om jag stannar i La Liga, säger Griezmann.

Fransmannen kommer betala sin egen utköpsklausul i sommar och har placerats i Barcelona. Skulle Griezmann lämna La Liga talas det framförallt om PSG.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier