”Operation Pogba har startat”

Sommarens största transfer kan ha lämnat startgroparna. Det påstår i alla fall Marca som skriver att Real Madrid nu startat ”Operation Pogba”.

Efter att ha säkrat värvningarna av Eden Hazard, Luka Jovic och snart även Ferland Mendy är det nu Zinedine Zidanes drömvärvning som ska säkras. Den franske managern ska ha förklarat för president Florentino Perez att han vill ha Pogba och bara Pogba.

Något som avskriver de tidigare reservalternativen Christian Eriksen och Donny van de Beek.

Paul Pogba ska också ha informerat Real om att han vill lämna Manchester United men det stora problemet som återstår är att möta Uniteds krav på 1,6 miljarder kronor i övergångssumma. Detta ska göras på två sätt.

Paul Pogba förväntas kunna sänka sina lönekrav i utbyte mot ett längre avtal, enligt Marca skrivet över sex år. När det avtalet är i hamn ska fransmannen sedan sätta press på United att släppa honom.

Bloggen följer utvecklingen med största intresse!

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier