United-stjärnan: Blir en stressig sommar

Han ryktas intensivt till italienska Inter och nu öppnar också Manchester Uniteds Romelu Lukaku själv för en flytt. På landslagsuppdrag med Belgien, och därmed ute ur Uniteds mediaförsvar, tog 26-åringen bladet från munnen angående framtiden.

– Jag har ett kontrakt med Manchester United men ska tala med min agent för att ta det beslut som är bäst för mig. Jag kommer njuta av semestern med min familj nu och jag vet vad jag ska göra sen, men jag kommer inte säga det nu. Vi får se, säger Lukaku till Het Laatste Nieuws i ett uttalande som påminner mycket om den typen av signaler Eden Hazard skickade tidigare under våren.

På frågan om han förväntar sig en stressig sommar svarade Lukaku också med ett kort ”ja”.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier