”Real-rejects” på väg till lokalrivalen

Enligt spanska radiostationen Cadena Cope närmar sig Atlético Madrid att fullfölja ett par värvningar – från lokalrivalen Real Madrid. Eller ja, huruvida båda kommer från just ”Los Blancos” är en definitionsfråga.

Efter en strålande säsong i Espanyol har mittbacken Mario Hermoso varit mål för brett intresse. Däremot har Real Madrid, laget han är fostrad i, haft en återköpsklausul inritad i den deal som tog 23-åringen ”Los Pericos” för två år sedan.

En klausul som de enligt uppgifter inte tänker utnyttja – vilket i sin tur inneburit att Atlético kunnat nappa. Affären ska enligt Cope bli klar inom snar framtid.

Samma sak säger de om mittfältaren Marcos Llorente – som dock kommer direkt från just Real Madrid. Den spanske städgumman anses överflödig av tränare Zinedine Zidane och en övergång värd 40 miljoner euro, motsvarande över 400 miljoner kronor, ska vara nära att bli klar.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier