Dani Alves utspel: ”Behöver ett lag som…”

Dani Alves, 36, kontrakt med Paris Saint-Germain går ut vid månadsskiftet. Enligt Goal erbjuder klubben honom en kontraktsförlängning över nästa säsong, men veteranen vill stanna i den franska huvudstaden i ytterligare två år, minst.

Trots de senaste årens storsatsningar har PSG ännu inte lyckats vinna den finaste klubblagsturneringen av dem alla, Champions League, vilket bekymrar den trefaldige CL-mästaren.

– Jag tycker om personerna som är en del av, och bryr sig om, PSG. Men om vi pratar om det sportsliga så har vi inte nått de resultat vi förväntar oss. Och jag behöver ett lag som verkligen vet hur man tävlar för att uppnå det vi vill, säger Dani Alves till Sport och fortsätter:

– Nu fokuserar jag på att göra det bra i Copa América med landslaget och sedan kan jag besluta mig om framtiden, om jag kommer stanna eller lämna. Det beror på vad jag får för erbjudande.

Den höga åldern ser han inte som en nackdel.

– Jag är som ett gott vin, jag blir bättre med åren, säger han.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier