Uppgift: Pogba redo att strejka

Paul Pogba vill lämna Manchester United för Real Madrid – och kan ta till drastiska metoder för att få sin vilja igenom, skriver spanska ABC.

Storstjärnan vill gärna spela under Zinedine Zidane och uppges förbereda en transferförfrågan. Om den nekas ska han vara beredd att strejka för att tvinga fram en övergång.

Det har även pratats om en återkomst till Juventus för den 26-årige mittfältaren som har Mino Raiola som agent. Prissumman för en övergång i sommar beräknas ligga kring 1,5 miljarder kronor.

– För egen skull hade det kunnat vara bra med en ny utmaning någon annanstans. Jag tänker på det, ja, erkänner Pogba själv under ett sponsorevent i Tokyo, vilket givetvis spär på spekulationerna.

Lokaltidningen Manchester Evening News kallar dock ryktet om strejk för ”lite löjligt”, passande nog i silly season, och menar att klubben inte har några planer på att sälja fransmannen i sommar.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier