Jättetalangen ser ut att nobba Arsenal

Det har rapporterats om att Arsenal är på väg att lägga sitt tredje bud på FC Lorient-talangen Alexis Claude-Maurice, 21 – samtidigt som klubbar som Borussia Mönchengladbach och West Ham sägs vara intresserat av den franske anfallaren.

Nu verkar det i alla fall som att Claude-Maurice har bestämt sig för vilken klubb han vill spela i.

– Jag vill gå till Gladbach. De fokuserar på unga spelare, har en bra struktur och spelar i Europa League. Jag gillar deras projekt och det passar mig, säger han till L’Équipe, enligt Get French Football News.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier