Klart: Atletico värvar från värsta rivalen

Från Real Madrid till Atletico Madrid.

Det, lite kontroversiella, bytet gör nu mittfältaren Marcos Llorente. 24-åringen värvas av Atletico för 40 miljoner euro, motsvarande 425 miljoner kronor, och han har skrivit på ett femårskontrakt. Han kommer från en säsong där det blev sparsamt med speltid, endast sju matcher i ligan.

Innan övergången är helt klar ska Marcos Llorente klara läkarundersökningen.

Ur ett sillyperspektiv går det att undra om den här värvningen görs för att kanske ersätta en viss spelare, en sådan som Rodri som ryktas vara på g till Manchester City.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier