Maguire ber om ursäkt för ”like” på Man U-kommentar

Att gilla en kommentar du inte borde kan du straffas hårt för, oavsett om du är fotbollsproffs eller inte.

För Harry Maguire orsakade hans ”like” att ryktet om en flytt från Leicester till Manchester United eskalerade. På Instagram hade Maguire färgat hjärtat rött vid kommentaren ”Du kommer att bli en fan-favorit i Manchester United”.

Efter detta har nu Maguire bett om ursäkt …

Eller – var det ett misstag? Han har ju ryktats en del till Manchester United, och även rivalen Manchester City. Men Leicester kräver 850 miljoner kronor för mittbacken.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier