Lampard och Chelsea är överens

Sen Maurizio Sarri lämnade Chelsea tidigare under juni har Frank Lampard varit en stark kandidat att ersätta italienaren. Men under de senaste dygnen har det varit tyst – och Chelsea står fortfarande utan tränare när försäsongen drar igång om cirka två veckor.

Nu rapporterar dock Daily Mail att Chelsea och Lampard har kommit överens. Londonklubben förväntas presentera Lampard som ny tränare inom ”48 timmar”.

Den gamle landslagsspelaren är till vardags i Derby och var en match från att leda laget till Premier League. Men i playoff-finalen föll man mot John Terrys Aston Villa.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier