City och United i budkrig om stjärnbacken

Harry Maguire, 26, är en eftertraktad fotbollsspelare. Båda Manchester City och Manchester United slåss om mittbacken.

Nu rapporterar Sky sports att båda klubbarna har lagt fram ett bud på 65 miljoner pund, motsvarande 650 miljoner kronor. United ska ligga före och förhandlingarna ska ha pågått under en längre tid men inget är klart än.

Leicester-spelaren ska vara glad över att vara kvar i klubben och kommer inte bråka sig bort, som många andra spelare gör ibland. Men han är fortfarande öppen för en flytt till någon klubb i ”big six”.

26-åringen kom till Leicester 2017 från Hull City. Då kostade han 170 miljoner kronor. Om han skulle försvinna har Premier League-klubben redan en ersättare. Det handlar om Burnleys försvarare James Tarkowski.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier