VNL aktuell för Barça?

Här kommer spännande uppgifter.

Spanska Mundo Deportivo skriver att Victor Nilsson Lindelöf, 24, är aktuell för Barcelona. Svensken ska vara ett alternativ till Matthijs de Ligt. Spanska storklubben kommer snart ge upp kampen om Ajax mittbackstalangen då de anser att det finns andra klubbar som är ”närmare” honom. Barcelona ska ha kontaktat United i början av den här månaden för att höra status kring ”VNL”. Men svaret från engelsmännen har varit ett bestämt ”nej tack”.

Mundo Deportivo skriver vidare att La Liga-mästarna kommer fortsätta jaga Lindelöf hela sommaren.

Victor Nilsson Lindelöf kom till Manchester United 2017. Han hade det tufft i sin förstasäsong med PL-giganterna då han inte fick speltid. Men under sin andra säsong började han spela in sig och är numera given i Ole Gunnar Solskjaers startelva.

Kontraktet med United sträcker sig fram till 30 juni 2021.

Vad säger ni? Hade Lindelöf passat in i Barça? Skulle han kunna ta plats bland Samuel Umtiti, Gerard Pique och Clément Lenglet? 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier