Zaha vill till Arsenal

Arsenal vill ha Wilfried Zaha och Zaha vill till Arsenal. Så vad är problemet?

Jo, Londonklubben har helt enkelt inte råd att värva honom. Samtidigt känner Crystal Palace inte ett behov att sälja då de har skippat iväg Aaron Wan-Bissaka till United för en halv miljard kronor.

Zaha uppges kosta cirka 80 (!) miljoner pund för att lösa, cirka 800 miljoner kronor. Men Arsenal inser att det är svårt, speciellt med tanke på att de har missat Champions League-spel. Enligt uppgifter har Unai Emery endast 45 miljoner pund att spendera den här sommaren. Det betyder att Arsenal först måste sälja spelare för att sen kunna värva, skriver BBC. 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier