Gladbach värvar (tidigare) upphaussade talangen

Minns ni Breel Embolo?

Det schweiziska superlöftet som tog plats i princip varenda Football Manager-save under perioden 2015-2016.

Som upphaussad 19-åring drog han från Basel till Schalke 04 sommaren 2016, enligt uppgifter då som Gelsenkirchenklubbens dyraste värvning genom tiderna på över 260 miljoner kronor. I Schalke har det dock blivit tre säsonger fyllda av skadebekymmer.

Nu flyttar Embolo vidare – till Borussia Mönchenbladbach. Enligt uppgifter i tyska medier så kostar Embolo, som hunnit fylla 22 sedan dess, nu hälften av vad han gjorde för Schalke.

Han fick i alla fall en presentationsvideo:

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier