”Överens om personliga kontraktet”

Här kommer lite mer United.

Premier League-klubben är nära sin tredje värvning den här sommaren. Enligt trovärdiga ESPN har United nu kommit överens om de personliga villkoren med Sporting Lissbaons offensive mittfältare Bruno Fernandes, 24.

Under måndagen ska det ha skett en ”framgång” när båda parterna förhandlade med varandra och det som återstår nu är att klubbarna kommer överens om en övergångssumma. Enligt ESPN vill portugiserna ha minst en halv miljard kronor för att släppa sin mittfältare – men United vill ”bara” betala 400 miljoner kronor.

Bruno Fernandes har spelat 109 matcher och stått för 48 mål och 39 assist under sin tid i Sporting Lissabon. Hans kontrakt gäller till 30 juni 2023.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier