Milan i möte med förre Arsenal-talangen

Mellan 2015-17 tillhörde Ismaël Bennacer Arsenals ungdomsakademi innan karriären gick vidare till italienska Empoli. Den unge mittfältaren fick det han lovats, nämligen speltid, och tog snabbt en starttröja i laget.

Årets säsong slutade med degradering och besvikelse, men för Bennacer som startade i 32 av matcherna var det ändå en lyckad säsong. Nu rapporterar den italienska sillygurun Gianluca Di Marzio att AC Milan suttit i möte med spelaren och hans representanter under torsdagen för att diskutera en eventuell övergång.

21-åringen har 13 A-landskamper för Algeriet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier