Nobbar Tottenhams bud – kan bli Pontus Janssons ersättare?

Dan Happe, lägg det namnet på minnet. Den 20-årige mittbacken är ett hett villebråd på den engelska transfermarknaden efter sin säsong med klubben Leyton Orient som är klart för uppflyttning till League Two – den engelska fjärdeligan.

Enligt uppgifter till The Sun ska Premier League-klubben Tottenham Hotspur lagt ett bud på 3,5 miljoner kronor. Kaffepengar för en Champions League-finalist tänker ni? Ja, det tänker Leyton Orient också som valt att nobba budet.

En annan klubb som är ute efter Dan Happe är Leeds, en klubb som ser ut att vilja bli av med svensken Pontus Jansson. Frågan är om man nu lyckas knyta till sig svenskens ersättare då man dessutom har konkurrens från Norwich och Leicester kring mittbacken.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier