”El Kabir är i Turkiet för att skriva på”

Moestafa El Kabir hade ingen lyckad vårsejour i Kalmar FF. Inför säsongen värvades anfallaren in på ett korttidskontrakt till den 1 juni av Smålandsklubben. När kontraktet löpte ut ville ingen av parterna förlänga avtalet, och 30-åringen lämnade därmed klubben utan att ha gjort något allsvenskt mål under 2019.

Drygt en månad senare kan dock marockanen ha hittat nästa klubbadress. Enligt Fotbolltransfers är El Kabir just nu i Turkiet för att inom kort färdigställa ett avtal med klubben Caykur Rizespor, belägna i högstaligan. Sajten uppger att parterna är överens om de personliga villkoren.

El Kabir har tidigare spelat för bland annat Häcken och Mjällby i allsvenskan.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier