Uppgifter: Arnautović snart klar – personliga avtalet återstår

I går skrev Bloggen om att West Hams anfallsstjärna Marko Arnautović kommer allt närmare en flytt till Kina.

Även Daily Mail rapporterar nu att affären är nära förestående. Londonklubben ska ha accepterat ett bud på 270 miljoner kronor (något lägre prislapp än den vi rapporterade om i går) från Shanghai SIPG, där den 30-årige österrikaren även ska ha klarat av den medicinska undersökningen.

Det som återstår nu är att färdigställa de personliga villkoren, där Shanghai har erbjudit i runda slängar 3,2 miljoner kronor i veckan till anfallaren.

Övergången förväntas bli officiell innan helgen är över.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier