Presidenten bekräftar – Liverpool i samtal med Pepe

Franska Lilles ytterstjärna Nicolas Pepe jagas av Liverpool efter sin succésäsong i Ligue 1.

Nu bekräftar Lilles president Gerard Lopez att den engelska storklubben har varit i kontakt med 24-åringen.

– Jag vet att Liverpool har pratat med spelaren, men inte med oss. Liverpool har redan spelare i den positionen, och jag har hört att några kanske kan försvinna eller inte. Det är ett stort beslut som väntar för honom, säger han till RMC Sport.

Han säger även att klubben har mottagit två bud på ivorianen innan Afrikanska mästerskapen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier