”Duo intresserar Atlético – en förväntas bli klar i morgon”

I går blev det klart att Atlético Madrid köper loss Álvaro Morata från Chelsea, och dessförinnan har klubben bland annat miljardhandlat i form av underbarnet João Félix.

Men ”Atleti” har inte värvat färdigt. Inte ännu.

Återigen tittar Madrid-klubben mot Portugal, där Ivan Šaponjić i Benfica mer och mer ser ut att göra en flytt till Spanien. Enligt Marca förväntas övergången av den 21-årige serben genomföras redan i morgon. U21-spelaren, som mestadels spelat i Benfica B i andraligan LigaPro, ses som Atléticos fjärdealternativ framåt bakom Álvaro Morata, Diego Costa och João Félix.

Utöver Šaponjić visar Atlético även intresse för Napolis mittfältare Fabián Ruiz, 23. AS rapporterar att Madrid-klubben försökt värva spanjoren under de senaste veckorna – utan att ha lyckats, då Napolis manager Carlo Ancelotti inte vill förhandla om Ruiz då han ses som en viktig spelare för Serie A-klubben.

✓ Silly-TV: Sportbladet sänder 28 matcher under storlagens försäsong – hela listan

✓ Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier