Dök inte upp på träning – nu bötfälls Griezmann

Antoine Griezmanns övergång till Barcelona har urartat.

I helgen gick Atlético Madrid till attack mot Barcelona och meddelade samtidigt att de förväntade sig att 28-åringen skulle  vara på plats på söndagen när försäsongsträningen drog igång.

Men Antoine Griezmann verkar ha missat uppmaningen.

Spanska AS skriver att fransmannen inte var på plats när övriga spelare checkade in under söndagskvällen. Nu kommer Atlético Madrid att straffa honom.

AS konstaterar att världsmästaren kommer betala 3 000 till 5 000 euro, cirka 30 000 till 50 000 kronor, för varje missad dag. Men enligt tv-kanalen Gol kan det handla om fyra procent av lönen, alltså motsvarande 60 000 euro ( 600 000 kronor).

Katalanska Sport skriver att Barcelona arbetar på att samla ihop de 120 miljoner euro (1,2 miljard kronor) som behövs för att lösa utköpsklausulen. En övergångssumma som har minskat från 200 miljoner euro (två miljarder kronor) sedan förra året.

✓ Silly-TV: Sportbladet sänder 28 matcher under storlagens försäsong – hela listan

✓ Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier