Barça fortsätter jaga Lindelöf

Mundo Deportivo har tidigare rapporterat om att Barcelona har siktat in sig på Victor Nilsson Lindelöf, 24. Spanjorerna vill ha svensken då de, med stor sannolikhet, kommer gå miste om Matthijs de Ligt, 19.

Nu skriver sajten SportWitness, som hänvisar till Mundo Deportivo, att Barcelona väntar på United för att kunna inleda förhandlingarna. Dock ska den engelska storklubben fortfarande vara bestämda över att inte släppa sin mittback.

Förra veckan, när Barcelona presenterade Frenkie de Jong, fanns Lindelöfs agent Hasan Cetinkaya på plats. Så här sa han om situationen:

”Lindelöf jagas av en stor europeisk klubb. Men det ligger på Manchester United om han ska lämna eller inte”, sa Cetinkaya utan att nämna Barcelona specifikt.

Det som är säkert i alla fall är att mittbacken befinner sig just nu med United i Australien på försäsongsträning. ”VNL” har kontrakt med klubben fram till 30 juni 2022 och har blivit en given startspelare.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier