Solskjaer ute efter Chelsea-spelare

Manchester United har redan gjort klart med Daniel James från Swansea och Aaron Wan-Bissaka från Crystal Palace. Nu uppger Daily Mail att Ole Gunnar Solskjaer är intresserad av Chelsea-mittfältaren Tiemoue Bakayoko.

Fransmannen som värvades från Monaco 2017 för cirka 470 miljoner kronor sågs som en direkt ersättare till Nemanja Matic. Men Bakayoko har inte lyckats alls i Chelsea – och förra säsongen lånades han ut till Milan.

Där svarade han för ett mål och en assist på 31 matcher.

Även PSG ska vara intresserade av mittfältaren och har varit i kontakt med hans representanter uppger RMC.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier