Uppgifter: Silva på väg till Turkiet

AIK åkte på en förlust i Champions League-kvalpremiären mot armeniska Ararat-Armenia.

De kommer inte förlita sig på Stefan Silva i returen nästa vecka i alla fall.

Åtminstone om man ska tro Expressen, som skriver att Silva är på väg i från klubben. Fatih Karagümrük i den turkiska andradivisionen ska vara destinationen och det ska röra sig om ett lån med köpoption.

I och för sig hade väl chansen till speltid varit knapp för Silva i CL-returen på tisdag oavsett. Trots allt har den tekniske anfallaren haft svårt att ta en plats i laget sedan han kom från Palermo i januari förra året.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier