Bekräftat: Anfallaren förlänger med PL-klubben

Bournemouth-anfallaren Callum Wilson blir kvar i klubben.

I dag skrev 27-åringen på ett nytt fyraårskontrakt som sträcker sig till och med 2023.

Engelsmannen stod för 15 mål och tio assist på 33 framträdanden i Bournemouth förra säsongen. Sedan den bedriften har han för första gången blivit uttagen till Englands A-landslag. I november avverkades första landskampen, seger mot USA, där Wilson även blev målskytt.

Därefter har det blivit totalt tre landskamper för anfallaren, som varit med i samtliga landslagstrupper förbundskapten Gareth Southgate tagit ut sedan dess.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier