”Svalt intresse för Olsen – Turkiet hetaste ryktet”

Robin Olsen, 29, blev förra säsongen åsidosatt mellan stolparna av tränaren Claudio Ranieri, till förmån för Antonio Mirante. Sedan dess har Roma även värvat in Pau Lopez från Real Betis.

Den svenske landslagsmålvakten har därför länge ryktats vara på väg bort från den italienska klubben. Enligt Gazzetta dello Sport är det trots det svalt intresse för 29-åringen, och få bud på bordet för Roma att ta ställning till. Endast turkiska Fenerbahce ska ha visat intresse för svensken, där ett bud förväntas komma inom de närmsta dagarna.

Roma vill enligt rapporter ha motsvarande 63 miljoner kronor för Olsen. Dock ska det fortfarande inte vara helt uteslutet att målvakten blir kvar i klubben som reserv bakom Pau Lopez, enligt tidningen.

✓ Silly-TV: Sportbladet sänder 28 matcher under storlagens försäsong – hela listan

✓ Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier