Uppgifter: Efter Buffons återkomst – nu kan han tvingas lämna ”Juve”

Förra säsongen var Wojciech Szczęsny, 29, förstemålvakt i Juventus – och han fick stort förtroende av ledarteamet under hela året. Men nästa säsong får den polske målvakten återigen konkurrens av klubbikonen Gianluigi Buffon, 41, som återvänt till ”den gamla damen” efter ett år i PSG.

En som då kan få ta stryk och tvingas lämna klubben är målvakten Mattia Perin, 26.

Enligt Sky Sport Italia är italienaren också nära en ny klubb. Benfica ska vara villiga att betala 15 miljoner euro, motsvarande 158 miljoner kronor, för 26-åringen. Parterna ska vara överens om ett lån, där en obligatorisk köpoption är inskriven i avtalet.

Målvakten led förra säsongen av skadeproblem, och stod totalt nio matcher mellan stolparna i Serie A.

✓ Silly-TV: Sportbladet sänder 28 matcher under storlagens försäsong – hela listan

✓ Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier