Uppgifter: Storklubben ”extremt intresserade” av vänsterbacken

Tidigare uppgifter har gjort gällande att Liverpool skulle vara favoriter till att värva Real Betis vänsterback Junior Firpo, 22.

Nu skriver spanska Marca däremot att Barcelona är ”extremt intresserat” av spanjoren – som är född i Dominikanska Republiken. Tidningen menar att Barça ser Firpo som Jordi Albas långsiktiga ersättare ute på vänsterkanten.

Enligt Marca ska Real Betis också vara villiga att sälja 22-åringen, då de redan plockat in en ersättare i form av Alfonso Pedraza – som skrev på ett låneavtal med klubben i dag efter att ha anslutit från Villarreal.

✓ Silly-TV: Sportbladet sänder 28 matcher under storlagens försäsong – hela listan

✓ Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier