Emery: ”Vi vill värva tre eller fyra spelare”

Premier Leagues transferfönstret stänger om cirka tre veckor. Och än har Arsenal inte värvat någon. Det har fått supportrarna att börja ifrågasätta lednings kompetens.

Nu kommenterar Unai Emery situationen och uppmanar till lugn.

– Vi har tålamod för vi vill värva spelare som kan åstadkomma stora prestationer med oss. Jag tror också att vi har ett bra lag, med både unga och erfarna spelare. Jag kan säga att vi kommer ha ett bra lag med de spelare som vi har nu – och de tre eller fyra som vi vill värva kommande dagarna säger han, enligt Goal och fortsätter:

– Vi pratar om stora spelare som kan förbättra vår trupp. Vi har redan duktiga spelare som kan utvecklas väldigt mycket här.

Arsenal möter Bayern München under natten mot torsdag i Internationel Champions Cup.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier