Neymar (!) till Juventus (!?)

Håll i något nu. Ett bord, en stol eller vad som helst.

För här kommer mer Neymar som ryktas till Barc ….. Juventus. 

Det är Mundo Deportivo som rapporterar att brassens pappa, som är också hans agent, ska träffa Juventus sportchef Fabio Paratici. Tidningen, som hänvisar till italienska uppgifter, skriver att 27-åringen har erbjudits till många toppklubbar runt om i Europa. Det är fortfarande oklart när mötet med Serie A-klubben blir av.

Viktigt att notera i sammanhanget är att det är bara ett möte för att ”känna av läget” och det finns alltså ingenting konkret. Den ekonomiska aspekten ska inte vara ett större problem då Juventus anser att firma Ronaldo/Neymar kommer dra mycket sponsorsintäkter.

✓ Silly-TV: Sportbladet sänder 28 matcher under storlagens försäsong – hela listan

✓ Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier