Spansk landslagsman till Bayern München?

Bayern München fortsätter sin jakt. Enligt Marca är den tyska storklubben överens med Marc Rocca  (22) och nu  vill man även värva Baris Mendez (22). Enligt Kicker är klubben intresserad av spanjoren medan både Sport Bild och Bild skriver att hans agent har erbjudit klubben ett avtal.

Mendez agent, Vicente Fores Cornejo, bekräftar att Bayern Münchens sportchef Hasan Salihamidzic har visat intresse för den unge spanjoren.

– All ytterligare information har Hasan, säger agenten till SPOX och Goal.

Baris Mendes har kontrakt med Celta Vigo fram till och med 2021, men övergångssumman är satt till 25 miljoner Euro. I fjol spelade Mendez 32 matcher för Celta Vigo, han gjorde sex mål och stod för sju assists. Han debuterade i det spanska landslaget i november 2018, i en match mot Bosnien och han gjorde matchens enda mål.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier