Pochettino: ”Jag kunde lämna Spurs då”

Maurico Pochettino har gjort Tottenham till en titelkandidat varje år. Men inför den här säsongen kunde ha varit en annan tränare i Londonlaget.

I en intervju under efter lagets försäsongsträning avslöjade Pochettino att han kunde lämna klubben om de hade vunnit Champions League i år.

– När du är på topp, börjar du beter dig på ett annat sätt. Utmaningen blir större. Om resultatet (i CL-finalen) hade varit annorlunda så hade det kanske varit läget för ett nytt kapitel i livet. Men att sluta efter en förlust? Jag är inte den typen av person som undviker de jobbiga situationer, säger Pochettino, enligt BBC. 

 

Liverpool vann Champions League efter att ha besegrat Tottenham med 2-0.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier