Zlatan vill värva Ben Arfa

Hatem Ben Arfa är en het spelare på transfermarknaden. Den 32-årige offensive mittfältaren har ryktats vara på väg till La Liga. Real Betis, Leganes och Espanyol ska ha visat intresse. Men 32-åringen vill ha en klubb som spelar i Europa, enligt franska L’Équipe.

Men nu uppges en helt annan klubb ha gett sig in i jakten på den gamle Premier League och Newcastle-spelaren.

Zlatan Ibrahimovic ska ha personligen pratat med LA Galaxys ledning för att övertala dem att värva honom. Han ska vara ett stort fan av honom.

Zlatan och Ben Arfa, visst hade man velat se duon tillsammans?

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier